BABOR Cleansing HY-ÖL & Phyto Booster Balancing Set, set za čiščenje mešane in mastne kože

BABOR “dream team”: Revolucionarna, večkrat nagrajena in negovalna dvofazna rutina globinskega čiščenja s HY-ÖL čistilcem in negovalnim dodatkom Phyto HY-ÖL® Booster Balancing.

46,79

Popis želja Popis želja Popis želja
Zatvoriti
Dodatne informacije
Brand
Tip kože

Set sadrži:

  • Čistilno olje Cleansing HY-ÖL® (200 ml)
  • Phytoactive HY-ÖL Booster Balancing negovalni dodatek za mešano in mastno kožo (100 ml)

Ikonični simbol BABOR-jevih čistil za obraz izstopa zaradi učinkovitega in koži prijaznega čiščenja.

Cleansing Hy-Ől vsebuje kombinacijo naravnih olj (sojino, sezamovo in arašidovo olje) in ima hidrofilne lastnosti, izvleček “Quillaje” pa kot magnet privlači umazanijo in odstrani vse vrste nečistoč, tako v olju kot vodi topnih delcev umazanije. Nežna formula z vitaminom E in bisabololom skrbi za nepoškodovano kožno pregrado in dobro uravnotežen mikrobiom.

Phyto HY-ÖL Booster Balancing je negovalni dodatek k čiščenju za mastno in mešano kožo. Koža je ponovno očiščena zahvaljujoč žajblju, kamelici in organskemu bezgu, medtem ko negovalni izvlečki skrbijo za nepoškodovano kožno bariero – koža je videti bolj uravnotežena in globinsko očiščena. Izvleček beljakovin iz semen moringe ščiti kožo pred negativnimi dejavniki mestnega okolja. Harmonizirajoča dišava sprošča čute.

Upotreba:

HY-ÖL® (4 potiske izdelka) nanesite na suho kožo in vmasirajte v kožo, nato nadaljujte s Phytoactivom (2 potiska izdelka). Navlažite dlani s hladno vodo in masirajte po koži, dokler ne nastane emulzija. Temeljito izperite s toplo vodo.