25%

Alchemy Care Cosmetics Serum Antiaging LIFTING MIX FORMULA, serum za lifting učinak

Ekskluzivna mešanica seruma za intenziven lifting učinek bo poskrbela za izjemen tonus, čvrstost, elastičnost in hidracijo kože ter obnovila izgubljeni volumen obraza. Idealno za ohlapno kožo, zabrisane konture obraza ali preprosto za splošen lifting učinek.

13,42 17,89

Prethodna najniža cijena bila je 13,42.

Popis želja Popis želja Popis želja
Zatvoriti
Dodatne informacije
Sadržaj paketa

30 ml

Brand

Ekskluzivna mešanica seruma za intenziven lifting učinek bo poskrbela za izjemen tonus, čvrstost, elastičnost in hidracijo kože ter obnovila izgubljeni volumen obraza zahvaljujoč močnim aktivnim sestavinam, kot so DMAE, hialuronska kislina in silicij, v sinergističnem delovanju, za doseganje najboljših rezultatov.

Idealen za ohlapno kožo, zabrisane konture obraza ali preprosto za splošen lifting učinek, izboljšanje čvrstosti in navlaženosti kože. Primeren za vse tipe kože.

Brez parabenov, brez mineralnih olj. Ni testirano na živalih.

Upotreba:

Nekaj kapljic seruma nanesite na predhodno očiščeno kožo obraza, vratu in dekolteja, pred običajnim nanosom ostalih serumov/ krem zjutraj in/ali zvečer. Nežno masirajte, dokler se popolnoma ne vpije. Priporočljiva je vsakodnevna uporaba.

Upozorenja:

Kozmetični izdelek. Ni primerno za uživanje. Izogibajte se stiku z očmi. Če pride do draženja kože, prenehajte z uporabo in se posvetujte z zdravnikom. Uporabljajte izključno na zdravi in nepoškodovani koži. Pred uporabo je priporočljiv krpični test. Hraniti izven dosega otrok.