25%

Alchemy Care Cosmetics Serum Antiaging DMAE 3% FORMULA, serum s 3% DMAE

Koncentriran učvrstitveni serum proti staranju s 3% dimetilaminoetanolom (DMAE), ki deluje na različnih ravneh: poveča zadrževanje vode v dermisu, spodbuja sintezo kolagena in dermalnih GAG ter inducira intenzivno regeneracijo kože.

12,67 16,89

Prethodna najniža cijena bila je 12,67.

Popis želja Popis želja Popis želja
Zatvoriti
Dodatne informacije
Sadržaj paketa

30 ml

Brand

Koncentriran učvrstitveni serum proti staranju s 3% dimetilaminoetanolom (DMAE), ki deluje na različnih ravneh: poveča zadrževanje vode v dermisu, spodbuja sintezo kolagena in dermalnih GAG ter tako vpliva na kvaliteto strukture tkiva, poveča sproščanje acetilholina in s tem inducira intenzivno regeneracijo kože. Priporočljiv je za vse tipe kože, še posebej za zdravljenje znakov staranja in izgube čvrstosti kože.

Upotreba:

Nekaj kapljic seruma nanesite na predhodno očiščeno kožo obraza, vratu in dekolteja, pred običajnim nanosom ostalih serumov/ krem zjutraj in/ali zvečer. Nežno masirajte, dokler se popolnoma ne vpije. Priporočljiva je vsakodnevna uporaba.

Upozorenja:

Izogibajte se stiku z očmi. Če pride do draženja kože, prenehajte z uporabo in se posvetujte z zdravnikom. Uporabljajte izključno na zdravi in nepoškodovani koži. Pred uporabo je priporočljiv krpični test. Hraniti izven dosega otrok.

INCI sastojci:

AQUA, DIMETHYLAMINOETHANOL TARTRATE, MANNITOL, PHENOXYETHANOL, ETHYLHEXYGLYCERIN.