25%

Alchemy Care Cosmetics Serum Antiaging CAFFEINE 5% FORMULA, serum s 5% kofeinom

Koncentrirani serum s 5% kofeinom je idealen za prebujanje in revitalizacijo dermisa, aktiviranje mikrocirkulacije in aktivno odvajanje odvečne tekočine in toksinov. Izboljša videz temnih in vrečastih podočnjakov ter zabuhlosti, učinkovito deluje pri odpravljanju celulita ter aktivno hidrira kožo.

13,42 17,89

Prethodna najniža cijena bila je 13,42.

Popis želja Popis želja Popis želja
Zatvoriti
Dodatne informacije
Sadržaj paketa

30 ml

Brand

Tip kože

Koncentrirani serum s 5% kofeinom je idealen za prebujanje in revitalizacijo dermisa, aktiviranje mikrocirkulacije in aktivno odvajanje odvečne tekočine in toksinov. Primeren je za vse tipe kože in se lahko nanaša na kožo na področju okoli oči, obraza in/ali telesa. Izboljša videz temnih in vrečastih podočnjakov ter zabuhlosti, učinkovito deluje pri odpravljanju celulita ter aktivno hidrira kožo.

Certificirano veganski izdelek. Brez parabenov, brez mineralnih olj. Ni testirano na živalih.

Upotreba:

Nekaj ​​kapljic seruma nanesite na predel okoli oči, obraz in/ali telo. Nežno masirajte, dokler se popolnoma ne vpije. Nato nanesite kremo. Priporočljiva je vsakodnevna uporaba.

Upozorenja:

Kozmetični izdelek. Ni primerno za uživanje. Izogibajte se stiku z očmi. Če pride do draženja kože, prenehajte z uporabo in se posvetujte z zdravnikom. Uporabljajte izključno na zdravi in nepoškodovani koži. Pred uporabo je priporočljiv krpični test. Hraniti izven dosega otrok.