25%

Alchemy Care Cosmetics Hidratantne kreme FILLER HA CREAM, hidratantna krema s hijaluronskom kiselinom

Vlažilna krema z niacinamidom in hialuronsko kislino za izdatno hidracijo, učinek ’polnjenja’ kože od znotraj, izboljšanje tonusa in napetosti kože, zmanjšanje transepidermalne izgube vode, razdraženosti, depigmentacijo in poenoten ten. Zahvaljujoč niacinamidu in njegovemu antioksidativnemu delovanju ščiti celice pred oksidativnim stresom.

15,67 20,89

Prethodna najniža cijena bila je 15,67.

Popis želja Popis želja Popis želja
Zatvoriti
Dodatne informacije
Sadržaj paketa

50 ml

Brand

Tip kože

Vlažilna krema z niacinamidom in hialuronsko kislino za izdatno hidracijo, učinek ’polnjenja’ kože od znotraj, izboljšanje tonusa in napetosti kože, zmanjšanje transepidermalne izgube vode, razdraženosti, depigmentacijo in poenoten ten. Zahvaljujoč niacinamidu in njegovemu antioksidativnemu delovanju ščiti celice pred oksidativnim stresom, še posebej pri koži, ki je vsakodnevno izpostavljena dejavnikom, kot so onesnaženje, UV sevanje, tobak…

Idealna za kombinacijo z Alchemy Care Cosmetics Niacinamid 10 % Formula serumom.

Certificirano veganski (ACENE VEGAN) in naravni izdelek (ACENE NATURAL). Brez parabenov, brez mineralnih olj. Ni testirano na živalih.

Upotreba:

Kremo nanesite na predhodno očiščeno kožo obraza, vratu in dekolteja, samostojno ali po nanosu ostalih serumov, zjutraj in/ali zvečer. Nežno masirajte, dokler se popolnoma ne vpije. Priporočljiva je vsakodnevna uporaba.

Upozorenja:

Kozmetični izdelek. Ni primerno za uživanje. Izogibajte se stiku z očmi. Če pride do draženja kože, prenehajte z uporabo in se posvetujte z zdravnikom. Uporabljajte izključno na zdravi in nepoškodovani koži. Pred uporabo je priporočljivo narediti kožni test za ugotavljanje morebitne preobčutljivosti na izdelek. Hraniti izven dosega otrok.