25%

Alchemy Care Cosmetics Ampoules INSTANT SMOOTHING – FLASH EFFECT HA, ampule s hialuronsko kislino

Koncentrirane ampule z enkratnim odmerkom za 30-dnevno terapijo. Za intenzivno infuzijo kože z izvlečkom kvinoje in hialuronske kisline. Izbrišejo znake utrujenosti, zgladijo in mehčajo kožo, medtem ko jo ohranjajo hidrirano in sočno.

18,67 24,89

Prethodna najniža cijena bila je 18,67.

Popis želja Popis želja Popis želja
Zatvoriti
Dodatne informacije
Sadržaj paketa

30 x 1,5 ml

Brand

Tip kože

Koncentrirane ampule z enkratnim odmerkom za 30-dnevno terapijo. Za intenzivno infuzijo kože z izvlečkom kvinoje in hialuronske kisline. Nenadomestljive, ko gre za pomemben dogodek, zabavo ali posebnost priložnost. Izbrišejo znake utrujenosti, zgladijo in mehčajo kožo, medtem ko jo ohranjajo hidrirano in sočno.

Upotreba:

Priporočljivo je, da nanesete eno ampulo na aplikacijo. Primerne so za vse tipe. Lahko uporabite zjutraj in/ali zvečer pred kremo kot serum ali nad ličili, če želite korigirati kožo sredi dogodka in ji povrniti vitalnost.

Upozorenja:

Kozmetični izdelek. Ni primerno za uživanje. Izogibajte se stiku z očmi. Če pride do draženja kože, prenehajte z uporabo in se posvetujte z zdravnikom. Uporabljajte izključno na zdravi in nepoškodovani koži. Pred uporabo je priporočljivo narediti kožni test za ugotavljanje morebitne preobčutljivosti na izdelek. Hraniti izven dosega otrok.

INCI sastojci:

AQUA, CHENOPODIUM QUINOA SEED EXTRACT, PHENOXYETHANOL, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, SODIUM POLYACRYLATE, PARFUM, ETHYLHEXYLGLYCERIN, SODIUM HYALURONATE, SODIUM HYDROXIDE, BENZYL SALICYLATE, CITRONELLOL, HEXYL CINNAMAL, LIMONENE.