Izbirajo, testirajo in svetujejo strokovnjaki estetike Nobilis

Zima je pred vrati in potrebe naše kože se spreminjajo. Zaradi nižjega UV indeksa, je manjša možnost poškodb nastalih zaradi UV sevanja in v tem času je idealno bolj intenzivno poskrbeti za našo kožo in popraviti poškodbe, ki smo jih pridobili v poletnih mesecih. Predstavljamo vam tri ene izmed najpomembnejših korakov, ki ne smejo manjkati v vaši negi kože pozimi.

Kislinski piling za domačo uporabo

Zelo učinkoviti so pilingi za domačo uporabo. Marsikdo se ob imenu kislinski piling ustraši njegove uporabe, vendar ste lahko popolnoma brez skrbi. Kislinski pilingi za domačo uporabo so površinski in vsebujejo nižje koncentracije AHA in BHA kislin. Kisline pomagajo raztopiti odmrle celice na površin kože in pospešijo njeno obnovo. Kislinski pilingi pomagajo izboljšati kožna stanja kot so: zmanjšanje in reguliranje izločanja loja, zmanjšanju aken, čiščenje por, odpravljajo pigmentacije in pripomorejo k bolj svežemu izgledu kože. Kljub nižjim koncentracijam kislin pa z uporabo ne smemo pretiravati, zato vam priporočamo uporabo največ dvakrat na teden.

Dermaceutic Foamer 5

HL Cosmetics Alpha-Beta With Retinol Prepping Lotion

Dermaceutic Light Ceutic

Dermaceutic TurnOver cream

 

Koncentirani serumi za nego obraza

Serumi vsebujejo izredno koncentrirane aktivne učinkovine in ne smejo manjkati v vaši rutini, sploh pa ne v zimskem času. V hladnejših mesecih je potrebno kožo zaščititi z antioksidativnimi sestavinami, saj mraz, veter, kurjava povečajo nastanek prostih radikalov v koži, ki našo kožo hitreje starajo.

Aktivnost radikalov zmanjšamo in navtraliziramo z uporabo serumov z višjimi koncentracijami vitaminov, kot so vitamin C, vitamin E, vitamin B in ostali. Zaradi manjšega UV indeksa lahko v zimskih mesecih posežemo po močnejših aktivnih sestavinah, kot so retinoidi ali hidroksi kisline.

HL Cosmetics C the success concentrated vitamin C serum

HL Cosmetics Multivitamin serum

 

Kreme za okrog oči

Kreme za okro oči so izrednega pomena, saj je naša koža okrog oči najbolj občutljiva in nežna, zaradi tega pa bolj podvržena hitrejšemu staranju, kot drugi deli na obrazu. Za nego kože okrog oči je potrebno izbrati najboljše izdelke, ki ne dražijo vaše kože, temveč pospešujejo obnovo, področje vlažijo in tako zapolnijo drobne gubice. Po nanosu kreme za okrog oči, bo vaš izgled postal takoj bolj svež in spočit.

HL Cosmetics Perfect Time Anti Wrinkle Eye Cream

HL Cosmetica C the success intensive eye cream

 

Dodaj odgovor

Zapri
Prijava
Zapri
Košarica (0)

V košarici ni izdelkov. V košarici ni izdelkov.