Filter izdelkov

Zapri
Filter izdelkov

Kategorije

19 izdelkov

Vidermina – specializirana blagovna znamka z najsodobnejšimi izdelki za intimno nego žensk od otroštva do zrelih let

Izdelki Vidermina so namenjeni za celostno terapijo pri vnetjih intimnega področja in intimni negi. Vidermina z je z aktivno formula s klorheksidinom uspešna pri glivičnih in bakterijskih okužbah.

Vidermina ponuja široko paleto izdelkov, zasnovanih za reševanje različnih težav intimnega predela. Ključne značilnosti izdelkov Vidermina:

  • Učinkovitost: Aktivne formule s klorheksidinom in prebiotiki so dokazano uspešne pri zdravljenju in preprečevanju različnih težav intimnega področja.
  • Nežnost: Vsi izdelki so dermatološko testirani in primerni za uporabo tudi na občutljivi koži.
  • Varnost: Izdelki so varni za uporabo v nosečnosti in med dojenjem.
  • Raznolikost: Vidermina ponuja širok izbor izdelkov za različne potrebe, od gelov in krem do čistilnih sredstev in lubrikantov.

Izbrana ponudba Vidermina

Vidermina CLX

Celostna terapija pri vnetjih intimnega področja. Aktivna formula s klorheksidinom uspešna pri glivičnih in bakterijskih okužbah.

Občutljiva vaginalna sluznica nagnjena k srbenju, rdečini in pekočem občutku. Nevtralen pH, idealen tudi v pediatričnem in menopavzalnem obdobju. Preprečuje vnetja, razdraženost, rdečico, izsušenost, srbenje in podobne neprijetne simptome. Za to poskrbita Vidermina CLX ter Vidermina Deligyn.

Vidermina Deligyn

Občutljiva vaginalna sluznica nagnjena k srbenju, rdečini in pekočem občutku. Nevtralen pH, idealen tudi v pediatričnem in menopavzalnem obdobju.

Vidermina Intima

Vidermina Intima je za vsakodnevno intimno nego, ščiti in ohranja pH občutljive kože in sluznice.

Vidermina Prebiotic

Vidermina Prebiotic se uporablja za porušeno ravnovesje mikroflore. Preventivna terapija v primeru ponavljajujočih se vaginitisov in vaginoz.

Vidermina: Skrivnost brezhibnega intimnega zdravja

Ženska telesa so neverjetna, a včasih se soočajo z izzivi, kot so vnetja, okužbe, suhost in razdraženost intimnega predela. Na srečo obstaja Vidermina, blagovna znamka, ki ponuja rešitve za doseganje in ohranjanje brezhibnega intimnega zdravja.

Zakaj je intimno zdravje pomembno?

Intimno zdravje ni le odsotnost težav, ampak celostno dobro počutje v intimnem predelu. To vključuje uravnoteženo vaginalno mikrofloro, vlažno sluznico in udobje brez srbenja, pekočega občutka ali neprijetnega vonja.