Filter izdelkov

Zapri
Filter izdelkov
Tip kože
Mastna kožaMešana kožaNormalna kožaSuha koža

Kategorije

10 izdelkov

Elementrē dermo cosmetics je inovativna švicarska blagovna znamka dermo kozmetike, zgrajena na eni preprosti ideji: imeti lepo kožo mora biti preprosto in cenovno dostopno.
Prepričani smo, da je doseganje lepe kože lahko enostavno, cenovno ugodno in prijetno. Elementrē je na misiji zagotoviti potrošnikom osnovne rešitve za vse težave s kožo.
Naša paleta čistil, serumov, krem in pilingov je bila razvita na podlagi zvezdniških sestavin z dokazano učinkovitostjo. Te optimizirane sestave, razvite v Švici, ciljano delujejo na kožne bolezni in zagotavljajo vidne in dolgotrajne rezultate.

NAŠI IZDELKI
Skrbno smo zasnovali vrsto izdelkov, ki so učinkoviti, nežni in enostavni za uporabo, osredotočeni na našo filozofijo treh korakov.
1 – PRIPRAVITI
2 – POPRAVITI
3 – OKREPITI
Delujemo transparentno, zato zagotavljamo jasne in jedrnate informacije o naših sestavinah in njihovih koristih neposredno na embalaži in označene v našem značilnem modrem oklepaju.
Želimo, da se naše stranke počutijo samozavestne in obveščene o
izdelke, ki jih uporabljajo na svoji koži.

NAŠ PROTOKOL V 3 KORAKIH
PRIPRAVI
Vaša koža z našo ponudbo udobnih čistil in nežnih pilingov: učinkovito odstranijo ličila in kožo navlažijo.
POPRAVI
Nepopolnosti vaše kože z našimi koncentriranimi serumi: ciljno delujejo in izboljšajo gube, pigmentacijo, neenakomeren ten kože in kožo, nagnjeno k aknam.
OKREPITI
Vitalnost vaše kože z našimi visoko učinkovitimi kremami: globoko navlažijo, nahranijo in zaščitijo vašo kožo ter ji povrnejo prožnost.