Filter izdelkov

25 izdelkov

Dermaceutick kozmetiko vsakodnevno uporablja in priporoča več kot 30.000 zdravnikov iz 70- ih držav. Učinkovitost Dermaceutic produktov in Dermaceutic kemičnih pilingov je podprta z obsežnimi kliničnimi raziskavami ter rezultati in mnenji strokovnjakov dermatološkega področja iz celega sveta.

Dermaceutic

Laboratorij Dermaceutic je eden prvih laboratorijev, ki je razvil produkte z vsebnostjo hialuronske kisline, stabiliziranega vitamina C in glikolne kisline.

Laboratorij Dermaceutic se uvršča med pionirje na področju razvoja izdelkov, ki vsebujejo hialuronsko kislino, stabilizirani vitamin C in glikolno kislino, kar še dodatno potrjuje njihovo inovativnost in zavezanost k zagotavljanju najvišje kakovosti svojim uporabnikom.

Dermaceutic linijo sestavljajo kemični pilingi prilagojeni tipu kože in načinu življenja. Površinske pilinge, srednje globoke in globinske pilinge dopolnjujejo z linijo strokovnih in visoko učinkovitih izdelkov za nego na domu. Ti izdelki optimirajo medicinsko estetski postopek in skupaj ustvarijo popolno nego.

Značilnost linije Dermaceutic je predvsem v visokih koncentracijah aktivnih učinkovin in njihovi sinergiji, ki zagotavlja učinkovito delovanje proti različnim kožnim težavam. Ne glede na to, ali se spopadate z znaki staranja, pigmentacijo, aknami ali drugimi nepravilnostmi, Dermaceutic nudi rešitve prilagojene posameznikovim potrebam.