Filter izdelkov

Zapri
Filter izdelkov
Tip kože
Mastna kožaMešana kožaNormalna kožaSuha koža
Starost
Nega kože do 20. letaNega kože po 20. letuNega kože po 30. letuNega kože po 40. letuNega kože po 50. letu

Kategorije

26 izdelkov

Dermaceutick kozmetiko vsakodnevno uporablja in priporoča več kot 30.000 zdravnikov iz 70- ih držav. Učinkovitost Dermaceutic produktov in Dermaceutic kemičnih pilingov je podprta z obsežnimi kliničnimi raziskavami ter rezultati in mnenji strokovnjakov dermatološkega področja iz celega sveta.

Dermaceutic

Laboratorij Dermaceutic je eden prvih laboratorijev, ki je razvil produkte z vsebnostjo hialuronske kisline, stabiliziranega vitamina C in glikolne kisline.

Laboratorij Dermaceutic se uvršča med pionirje na področju razvoja izdelkov, ki vsebujejo hialuronsko kislino, stabilizirani vitamin C in glikolno kislino, kar še dodatno potrjuje njihovo inovativnost in zavezanost k zagotavljanju najvišje kakovosti svojim uporabnikom.

Dermaceutic linijo sestavljajo kemični pilingi prilagojeni tipu kože in načinu življenja. Površinske pilinge, srednje globoke in globinske pilinge dopolnjujejo z linijo strokovnih in visoko učinkovitih izdelkov za nego na domu. Ti izdelki optimirajo medicinsko estetski postopek in skupaj ustvarijo popolno nego.

Značilnost linije Dermaceutic je predvsem v visokih koncentracijah aktivnih učinkovin in njihovi sinergiji, ki zagotavlja učinkovito delovanje proti različnim kožnim težavam. Ne glede na to, ali se spopadate z znaki staranja, pigmentacijo, aknami ali drugimi nepravilnostmi, Dermaceutic nudi rešitve prilagojene posameznikovim potrebam.