Filter izdelkov

Zapri
Filter izdelkov
Tip kože
Mastna kožaMešana kožaNormalna kožaSuha koža
Starost
Nega kože do 20. letaNega kože po 20. letuNega kože po 30. letuNega kože po 40. letuNega kože po 50. letu

Kategorije

57 izdelkov

Kakovost kozmetike Alchemy Care Cosmetics

Alchemy Care Cosmetics to evolucijo odraža v vsaki svoji steklenički. Sledljivost, trajnost in dobra proizvodna praksa (DMP) izdelkov so njihove temeljne vrline. Kakovost izdelkov potrjuje certifikat ISO 9001 – najbolj priznani standard na področju upravljanja kakovosti po vsem svetu.

Kozmetika Alchemy Care za čiščenje kože

Linija izdelkov, ki poskrbijo za popolno čistočo vaše kože in preprečujejo nadaljen nastanek nečistoč.

Vsakodnevno čiščenje in kakovosten piling sta ključ do zdrave kože. Dobro očiščena koža prav tako lažje absorbira aktivne sestavine, ki jih nanesemo nanjo tekom nadaljnje nege.

Alchemy Care izdelki za čiščenje kože že sami po sebi vsebujejo aktive, kot so mlečna kislina, alantoin, pantenol, arganovo olje ipd. in vašo kožo negujejo že v prvi fazi negovalne rutine.

Oglejte si ponudbo Alchemy Care izdelkov za čiščenje kože in temeljito očistite ter osvežite vašo kožo.

Serumi s kislinami Alchemy Care

Kisline v kozmetičnih izdelkih stimulirajo in pospešijo obnovo kože.

S spodbujanjem luščenja povrhnjih plasti odmrlih celic kože se poveča proizvodnja kolagena in odvisno od uporabljene kisline inducirajo dodatne koristi, kot so povečana vlažnost, preprečevanje nastanka in odpravljanje nečistoč, zmanjšanje por in/ ali gub, izboljšanje teksture kože…

Najpogosteje uporabljene kisline v kozmetiki so glikolna, salicilna, mlečna, citronska, jabolčna, vinska, azelaična in mandljeva kislina.

Oglejte si ponudbo Alchemy Care serumov z najrazličnejšimi kislinami in preizkusite njihove učinke na vaši koži.

Serumi Alchemy Care z vitamini

Vitamini so organske snovi, ki jih naše telo potrebuje za normalno rast in razvoj. Nekatere vitamine sintetiziramo v našem telesu, medtem ko moramo druge nadomestiti z vnosom ustreznih hranil.

Vitamini so torej vitalni dejavniki v našem telesu, tudi koži. Koža, tako kot ostali deli telesa, potrebuje posamezne vitamine za fiziološko obnovo in nemoteno ohranjanje zdravega stanja.

Najpogosteje uporabljeni vitamini v kozmetiki so vitamin A, vitamini B kompleksa, vitamin C in vitamin E.

Oglejte si ponudbo Alchemy Care serumov z naštetimi vitamini in preizkusite njihovo delovanje na vaši koži.

Serumi s peptidi Alchemy Care

Peptidi v kozmetičnih izdelkih predstavljajo odlično rešitev za pomlajevanje kože.

Molekule peptidov, ki nastanejo z združitvijo aminokislin so majhni deli beljakovin in zaradi tega odlično prodirajo v kožo.

Peptidi sodelujejo pri številnih biokemičnih procesih, prenašajo informacije med celicami, povezujejo vrhnjico z usnjico in omogočajo njeno obnovo, stimulirajo fibroblaste, spodbujajo tvorbo kolagena…

Eden najbolj uporabljenih peptidov v kozmetiki je Argireline ali peptigenol kompleks, ki ga najdete v Alchemy Care serumih s peptidi. Oglejte si ponudbo Alchemy Care serumov s peptidi in vaši koži povrnite mladost.

Serumi proti staranju Alchemy Care

Kombinacija sestavin, ki, kar se da najbolje zavirajo staranje.

Poslovite se od gub, pomanjkanja čvrstosti in puste kože. Izdelki s sinergistično kombinacijo aktivnih sestavin proti staranju – kombinacije peptidov, aminokislin, hialuronske kisline, vitaminov, morskega glikogena in drugih intenzivnih sestavin, ki delujejo v sinergiji in z ravno pravšnjim odstotkom, da z njimi dosežemo izredne rezultate.

Oglejte si ponudbo Alchemy Care serumov proti staranju in preprečite pojav prvih in/ ali nadaljnjih znakov staranja.

Vlažilna olja Alchemy Care

Čista, visokokakovostna negovalna olja, ekstrahirana s hladnim stiskanjem, z namenom, da ohranijo svoje naravne lastnosti vlaženja in veliko vsebnost maščobnih kislin.

Tako Arganovo kot tudi Marula olje iz Alchemy Care Cosmetics imata naslednje uradne certifikate za zagotavljanje najvišje kakovosti: ACENE BIO, ACENE VEGAN in ACENE NATURAL.

Oglejte si ponudbo Alchemy Care vlažilnih olj in vaši koži privoščite kar se da najbolj kakovostno nego.

Ampule Alchemy Care

Koncentrirane ampule Alchemy Care Cosmetics vsebujejo najbolj čiste aktivne sestavine v enem samem odmerku.

Ampule FLASH EFFECT so idealne za nanos pred dogodkom ali zabavo in za revitalizacijo kože v trenutku, saj je njihov učinek delovanja takojšen. Njihovo pakiranje, je zaradi svoje majhnosti priročno za na potovanje in hranjenje v torbi.

Kreme za obraz za vlaženje kože Alchemy Care

Popolna izbira vlažilnih krem, ki poskrbijo za intenzivno nego kože in njeno zaščito pred agresorji, kot so onesnaženje, sončni žarki, mraz, veter, prosti radikali…

Različne teksture, različne aktivne sestavine, kot so: hialuronska kislina, ceramidi, retinol, azelaična kislina in Pycnogenol® (močan antioksidant, protivnetno sredstvo in sredstvo proti fotostaranju) in visoko učinkovite formulacije so na dosegu vaše roke. Kreme so prilagojene vsem tipom kože.

Oglejte si ponudbo Alchemy Care krem za obraz in intenzivno navlažite ter zaščitite vašo kožo pred škodljivimi zunanjimi dejavniki in prezgodnjim staranjem.

Kreme za obraz proti staranju Alchemy Care

Popolna izbira krem z obogatenimi formulacijami za intenzivno nego kože proti staranju.

Alchemy Care kreme proti staranju poleg vlaženja in učinkovite zaščite vaše kože, odpravljajo specifične znake staranja kože, kot so gube, pomanjkanje čvrstosti in napetosti ter izdatno poskrbijo za intenzivno prenovo kože.

Z aktivnimi sestavinami, kot so retinol, peptidni kompleksi proti staranju kože, enteromorfne alge in hialuronska kislina.

Oglejte si ponudbo Alchemy Care krem za obraz ter se izognite in preprečite pojav prezgodnjih znakov staranja in/ali opazno učvrstite in pomladite svojo kožo. Tekstura, arome in rezultati vas bodo navdušili.

Nega področja okoli oči

Nega področja okoli oči Alchemy Care

Koži na predelu okoli oči je priporočljivo nameniti posebno nego. Koža očesnega predela je kar petkrat tanjša od kože preostalega obraza, nima žlez lojnic in je zaradi mežikanja v stalnem gibanju. Zato je to običajno predel, kjer se pojavijo prvi znaki staranja in utrujenosti.

Pri Alchemy Care Cosmetics so ustvarili popolno formulo za odpravljanje najpogostejših težav na tem področju.

Odkrijte izdelke za nego očesnega predela, ki razbremenijo, pomirijo, izdatno navlažijo, odpravijo izrazne gube ter zmanjšajo videz podočnjakov in zabuhlosti.

Nega telesa z Alchemy Care

Negovalni izdelki za telo s svežo in mazljivo teksturo, ki vas bodo s svojimi učinkovinami in aromami spodbudili k potovanju in raziskovanju drugih držav.

Odkrijte blagodejna mleka za telo: z zelenim čajem iz daljne Kitajske; bombažem iz tople Afrike; osvežilno noto grenivke s Karibov; ali pa se prepustite aromi citrusov sredozemskih pomaranč.

Izdelki imajo dva uradna certifikata kakovosti: ACENE NATURAL in ACENE VEGAN.

Dišave Alchemy Care

Štiri odišavljene vodice za telo – vsaka s prav posebno zgodbo.

Odkrijte jih, se poistovetite in obdajte z dišavnimi notami Fresh Woods, Moonlight Shadow, Feminine energy in/ ali Extraordinary Mist.

Ekološko ozaveščena proizvodnja kozmetike

Alchemy Care Cosmetics je ekološko ozaveščena blagovna znamka, skrbno zavezana k trajnosti. Podjetje aktivno sodeluje pri izravnavi emisij CO2, spodbuja obnovo degradiranih površin in sodeluje le z dobavitelji surovin s certifikatom PEFC (Promoting Sustainable Forest Management) po standardu ISO 14001, ki je mednaroden sistem certificiranja z okoljevarstvenimi načeli svoje okoljske politike.

Številni izdelki ustrezajo biološki, organski in/ali veganski čistosti in so opremljeni s certifikati kot so ACENE NATURAL, ACENE BIO ali ACENE VEGAN.

Alchemy Care Cosmetics je poklon vlogi žensk v znanstvenih raziskavah skozi zgodovino.

Veliko žensk je prispevalo k precejšnjemu napredku na znanstvenem področju. Ženske, kot je Rosalind Franklin, ki je dokazala dvojno vijačnico DNK, Elizabeth Blackburn, ki je odkrila telomerazo ali Rita Levi-Montalcini, ki je odkrila živčni rastni faktor.

Zahvaljujoč njim in številnim drugim raziskovalcem in raziskovalkam, danes vemo veliko več o zgradbi in delovanju celic, koži in dejavnikih, ki vplivajo na proces staranja ter ustvarjamo visoko precizno, napredno in znanstveno podprto kozmetiko, kot je Alchemy Care Cosmetics.

Pri oblikovanju in Alchemy Care formulacij je z veliko strastjo in ambicijo doseči najboljše rezultate pri vsakem od njihovih izdelkov sodelovalo precejšnje število raziskovalcev, biokemikov in vodij laboratorijev.

Zato se pri Alchemy Care Cosmetics ne zadovoljijo le s tem, da stavijo na enakost in visoko stopnjo zaposlovanja žensk na delovnem mestu, temveč želijo hkrati prispevati svoje zrno peska za raziskavo ene od bolezni, ki vsako leto prizadene več kot 2 milijona ženk po vsem svetu in donirati % dobička od prodaje Alchemy Care Cosmetics za boj proti raku dojke.